Koken & Eten
Nieuwe boeken
-
Karsu Dönmez
-
Anna Jones
-
Paul de Leeuw | Kas de Leeuw
-
Ine Desmet | Laurine Poortmans
-
Soraya Riem
-
Elise Gruppen | Nina de Bruijn
-
Jord Althuizen | Mounir Toub | Niven Kunz | Bart van Olphen | Hidde de Brabander | Gertjan Kiers
-
Matthew Jones
-
Becky Alexander
-
David Frenkiel | Luise Vindahl
Uitgelicht
Meer boekentips
Ronald Giphart Smakelijk!
Bundeling van eerder gepubliceerde culinaire stukken over voedsel, ingrediënten en koks, met recepten.
Gedrukt boek
Niklas Ekstedt, Henrik Ennart Gelukseten
Gedrukt boek
Suzanne Stougie Het Efteling familiekookboek
Zin in een heksenbrouwsel, oosterse flapjes of een elfenijsje? De koks van de Efteling leggen stap voor stap uit hoe je zo'n veertig gerechten maakt, voor de kleine tot grote trek. Met kook- en baktips, spelletjes en veel kleurenillustraties uit de Efteling. Vanaf ca. 9 t/m 12 jaar.
Gedrukt boek
Natalia Rakhorst, Walter Rakhorst TOP
Gedrukt boek
E-books
-
Joanna Kortink
-
Julius Jaspers
-
Mari Maris
-
Martijn Bond
-
Manon van Essen
-
Anita Witzier
Deliciously Ella: smoothies & juices
Ella Mills
-
BBQ Street
Luisterboeken
-
Bart Hoffman
-
Joël Broekaert
De wereldgeschiedenis in twaalf bonen
Joël Broekaert
-
Lisa Steltenpool
-
Jaap Seidell | Jutka Halberstadt