Kom leren, werken of studeren

Terug naar de homepage

De bibliotheek leert en werkt beter!

In onze bibliotheekvestigingen zijn de voorwaarden aanwezig om lekker te kunnen werken en studeren. Een rustige plek in een stimulerende omgeving met goede wifi en een lekkere kop koffie. Een plek waar je je kunt focussen en waar je je even kunt afsluiten van allerlei prikkels van buiten. Bovendien kun je gebruik maken van onze computers, print- en kopieervoorzieningen.

TECHLAB

Kom leren en werken!

Ben je op zoek naar een fijne plek waar je ongestoord kunt werken en studeren? Dan zit je hier goed. Dit hebben wij jou te bieden: 

- Gratis Wifi met stroompunten voor je laptop   
- Lekkere (verse) koffie of thee
- Voordelig printen en kopiëren
- Stilte– en overlegruimtes die je kunt reserveren
- Databanken met een schat aan informatie

Even pauzeren?
Aan de leestafel geniet je van de krant, een goed boek of tijdschrift.

Zoek je overlegruimte?

In onze vestigingen bieden wij aparte ruimten om te overleggen of gezamenlijk schoolopdrachten te maken. We hebben ruimten voor 2 tot 4 personen maar ook voor groepen tot 20 personen.

Wil je een training of cursus geven of zoek je ruimte om een bijeenkomst of spreekuur te houden? Wil je éénmalig of voor een langere periode ruimte gebruiken?

Neem dan contact met ons op. We bespreken graag de mogelijkheden. 

Contactformulier

Blijf op de hoogte!

Wil je altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws, onze activiteiten en de nieuwste pareltjes in onze collectie? Meld je dan aan voor onze digitale nieuwsbrief. Voor het aanmelden is het niet noodzakelijk dat je lid bent van de Bibliotheek.

Ja, ik meld mij aan

Leestips